En verden af smeltet ost

En verden af smeltet ost

Skulle det være en panini, en Reuben-sandwich, quesadilla, croque monsieur eller måske et walisisk ostebrød? Den grillede ostesandwich eller toast har mange navne og findes i mange former rundt om i verden. I midten af dem alle er den elastiske, rige og velsmagende ostesmag.

Du kan nyde en italiensk panini, en mexicansk quesadilla eller en fransk croque monsieur på en fortovscafé stort set overalt i verden, men du støder måske ikke så ofte på et walisisk ostebrød. Denne særlige britiske ret består af en varm ostebaseret sauce serveret på skiver af ristet brød. Retten har sin oprindelse i det 18. århundrede og blev kaldt "Welsh rabbit" (walisisk kanin). Senere blev den omfortolket som "rarebit" (en sjælden bid), da den helt bestemt ikke indeholder kanin.

Prøv vores Pastrami Surprise Melt Sandwich

Jarlsberg 191113-150042_Baguette-pastrami

Den franske croque monsieur findes også i mange varianter. Denne ostesandwich består af bagt eller stegt skinke med smørbagt brød, som ofte er toppet med bechamelsauce for en endnu fyldigere og mere lækker smag. Det er en caféklassiker, som også er blevet forvandlet til en croque mademoiselle, en lettere vegetarisk version, der ofte ledsages af purløg, agurk og salat.

Sådan laver du en croque monsieur

jarlsberg_croque_monsiour_br_medium (1)

Uanset fra hvilket hjørne af verden du henter din inspiration til din smeltede ostesandwich, vil vi mene, at Jarlsberg® er den perfekte ingrediens i enhver ret med grillet ost. Dens behagelig nøddesmag og sødme passer fremragende til de fleste urter og krydderier. Osten har den helt rigtige tyggefasthed, når den er smeltet, og så er den virkelig elastisk. Enjoy! Bon appétit! ¡Buen provecho! Velbekomme!

SKABT TIL AT SMELTE
Jarlsberg® smelter på en flot måde, hvilket gør den perfekt til stort set alle retter med ost: quesadillas, paninier, gratiner, tærter, pastaretter, pizzaer eller burgere — og vi vil faktisk mene, at Jarlsberg er verdens bedste ost til grillede ostesandwich.
Få mere at vide