recipe-image

• Jarlsberg® omelett •

• Ingredienser •

Du trenger

Den eneste omelettoppskriften du trenger

Med kun få ingredienser er denne omeletten enkel og rask å lage. I tillegg er den super som grunnlag for hvilken som helst omelett. Erstatt helt enkelt toppingen med dine egne favoritter!

Den vi her har laget kombinerer en rekke friske ingredienser, som gjør den ideell til frokost, søndagsbrunsj eller til og med som snacks til kvelds.

Slik lager du omeletten

Start ved å samle alle ingrediensene, det gjør det hele mye enklere. Stek sopp og chorizo eller bacon (den du måtte foretrekke). Kutt deretter cherrytomater, salat og vårløk. Dermed har du all toppingen klar med en gang stjernen (omeletten) er klar.

For å lage omeletten, start med å kakke eggene i en bolle, før du tilsetter vann, salt og pepper. Visp eggene til de har en lysgul farge. Ca 25-35 visp skulle gjøre susen. Varm opp stekepannen på medium varme og smelt smøret.

Når smøret bobler i pannen, tilsett ca en fjerdedel av røren. Dette vil være den første av hele fire omeletter.

Når det meste av røren har blitt stiv, flytt den stive delen inn mot midten for å gi plass til den delen som ikke har stivnet. Husk at du ikke skal røre for mye da du risikerer å få eggerøre i stedet.

Når mesteparten av røren ser bra ut, tilsett Jarlsberg ®, og skinke på den ene delen av omeletten og vend den andre delen over. Omeletten skal da være svakt gylden på den stekte siden og litt rennende og myk i midten.

Til slutt, legg omeletten på en tallerken og tilsett garnityren. Salat og de kalde ingrediensene kan allerede være på tallerkenen. Tilsett urter og løk.

Server og nyt!